KIRÁNDULTUNK 2007. SZEPTEMBER 16.
 

       sá

Drága Monthy, most az igazak álmát alussza, teljesen kitikkadva. Nagyon-nagyon jól éreztem magát (csak úgy röfögött végig ), pedig bent voltunk vagy 3 órát az erdőben. Először nem mertem elengedni pórázról, de nagyon szépen viselkedett végül anélkül is. 20méteres körzetben maradt.  Találtunk gombát(már teli is a pocink tőle).


ESZTERGOMBAN JÁRTUNK... 2007. AUGUSZTUS 31.

   

SZIASZTOK!

KÉPZELJÉTEK TEGNAP KIRÁNDULNI VOLTUNK, ESZTERGOMBAN JÁRTUNK! UTAZTAM KERÉKPÁRON, JÁTSZOTTAM A DUNAPARTON, KAGYLÓT ÉS KAVICSOT GYŰJTÖTTEM, KÓSTOLTAM, SZÓVAL NAGYON ÉLVEZTEM...


Téma 2007. szeptember 16. 21:37:00

   kattints a képre...a

Mit is írhatna Monthy gazdijának anyukája (vagyis én) erről a kiskutyáról???
Kezdem az elején.
Lányom, Hanga jópár napon, héten, hónapon át rágta a szülei fülét egy kiskutyáért. Kicsi kutyust szeretett volna, szép hosszú szőrűt. Elkezdtünk keresgélni a neten, néztük a sok-sok szépséget: bichon, yorki, shih-tzu. Álljunk csak meg? Shih-tzu? Hát ez meg mi a szösz? Keressünk csak képet!
Jaaaajjj, de éééédes!
Hát így kezdődött. Elolvastunk a shih-tzukról egy csomó fajtajellemzőt, és arra gondoltam magamban, ha ennek fele is igaz, akkor álomkutyánk lesz.
Háát, az lett.
Tehát most már mindenki kíváncsi, hogy milyen Monthy és a többi shi-tzuka?
Pici és édes (no de azért kellően csípős) szőrmók, aki odavan a családjáért. Nyugodt, jókedélyű, kiegyensúlyozott kis eb. Szeret játszani, tanulni (de csak játékos keretek közt), enni, kényeztetni a gazdit, mindent felfedezni a legutolsó hangyáig.
Rosszalkodás? 
Hát az is van néha, de erről psssszt (még ezt is úgy csinálja, hogy csak mosolyogni lehet rajta)!
 MONTHY A SHIH-TZU írta: erabera

     

                   


MONTHY 2007. augusztus 26.


 

 

      

 

 

 a nyár egy részét a Duna parton töltöttem családommal, festői környezetben..


Téma 2007. szeptember 16. 21:32:06 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő